U sklopu posjete gradu Bihaću i mljekari Meggle, čiji je vlasnik, Toni Meggle, počasni građanin Bihaća posjetio je danas gradsku upravu i bihaćkog gradonačelnika Emdžada Galijaševića. U  srdačnom razgovoru, gradonačelnik Galijašević zahvalio je kompaniji Meggle i njenom vlasniku Toniju Meggle na odabiru Bihaća za ulaganje, zahvaljujući kojem je grad Bihać postao prepoznatljiv kao grad mlijeka i grad sa najboljom mljekarom u BiH.

DSC_1399

„Hvala našem počasnom građaninu na svemu što je uradio za ovaj grad i on je zaista jedan veliki i istinski prijatelj ovog grada i njegovih građana. Sretni smo što se naša mljekara iz dana u dan razvija, povećava proizvodnju , zapošljava veliki broj naših sugrađana, i surađuje sa preko 2.500 kooperanata. Ovo je za nas u Bihaću jedna uspješna poslovna priča i garant još bržeg razvoja našeg grada „-kazao je gradonačelnik Galijašević.

Zahvalivši se gradonačelniku Galijaševiću na srdačnom prijemu i gostoprimstvu, Toni Meggl , vlasnik komapnije Meggle, kazao je, između ostalog, da je dvadeset godina uspješnog rada mljekare Meggle u Bihaću, potvrda da se može uspješno raditi i poslovati u Bosni i Hercegovini.

E.Š.

DSC_1392