Prijava na STARTUP EDUKACIJU

BIHAĆ – Kompanija AUSTROFON s veseljem objavljuje otvaranje prijava za STARTUP EDUKACIJU za regiju USK u Bihaću. Ista će se održati u kompaniji BICON GROUP u ulici Bosanskih banova 1 (preko puta Harmani 1 škole) od 25.-29.02.2016, od 11:00 h. Startup je planetarno prepoznat događaj na kojem mladi imaju priliku raditi u timu na razvijanju poslovne ideje uz asistenciju mentora. Tokom 2015. godine održano je 1.800 događaja u 120 zemalja u svijetu. Svi s istim ciljem – poslovna druženje kako bi izabrali ideje, formirali timove i osnivali poduzeća!
Svi Startup događaji slijede isti osnovni model: bilo ko je dobrodošao da prezentira svoju ideju i dobije povratnu informaciju od ostalih. Nakon toga, timovi se formiraju oko najboljih ideja nakon čega u idućih 54 sata rade na kreiranju poslovnog modela, kodiranju, dizajniranju i istraživanju tržišta. Vrhunac je pitching pred komisijom, nakon čega slijedi selekcija i proglašenje pobjednika. I ovaj Startup će biti tematski fokusiran na poslovne ideje iz bilo kojeg područja. Bilo da osnujete vlastiti startup, pronađete budućeg poslovnog partnera, upoznate nekog novog ili naučite neku novu vještinu mimo standardne svakodnevne rutine – garantiramo vam da će svi napustiti događaj s novim saznanjima i pozitivnim iskustvima. Ako ste ikad razmišljali o poduzetništvu – prijavite se odmah!
PRIJAVA se vrši putem maila na adresu majda.iguana@gmail.com do 20.02.2016. godine. Pravo na prijave imaju stanovnici USK. Sudionike očekuje izuzetno praktično iskustvo i prilika za poslovne partnere uz mogućnost izravnog ulaska u poslovni inkubator. Kandidati će u sklopu edukacije biti pod mentorskom palicom njemačkog poduzetnika, bh. porijekla. Očekujemo vaše prijave! Dobrodošli!  startaj.ba